NADJA VAN DER WEIDE

Works

Hieronder kunt u mijn portfolio downloaden en bekijken. Tevens zijn enkele geluid, video en foto registraties van mijn theatrale installaties onderstaand te bekijken. 

 

 

Underneath you can download my portfolio. Also you can find some sound, video and registrations of my performative installations underneath. 


Download
Portfolio Nadja van der Weide
Portfolio Nadja van der Weide (high res)
Adobe Acrobat Document 669.7 KB

Wat beelden van werken


Trailer Gemeenzaam Goed - Een oefening voor het echte leven


Het vertragingsdocument - Op locatie Zuidas

Het Vertragingsdocument - Op Locatie Zuidas

https://soundcloud.com/user-585153785/het-vertragingsdocument-op-locatie-zuidas

 

Nadja van der Weide en Sara de Monchy (documentair theatermakers) zijn geboren en getogen in Amsterdam. Samen hebben ze de Op-Locatie-Zuidas-Podcast gemaakt, met de titel: Het Vertragingsdocument. De podcast is ontwikkeld als performatieve reactie op “De Dag Dat Ik Je Vond”.

Op-Locatie-Zuidas-Podcast 
Het Vertragingsdocument
Vandaag wil ik je iets vertellen. Het leek zo'n doodnormale dag: ik had de Noord-Zuid lijn genomen vanaf de Pijp, waar ik woon. En stapte over op Zuid. Wat ik zo vaak doe. Naar Den Haag, of Schiphol. Vijf minuten overstaptijd had ik. Tenminste, dat was de bedoeling. 
Tot ik vertraging had. 
Alles lag op z’n gat.
En toen begon het.

Praktische informatie:
Op 1 maart om 18:00 uur zullen we samen de aflevering 1 van de Op-Locatie-Zuidas-Podcast - Het vertragingsdocument met u wandelen. Vertrekpunt: sculptuur van Emma Kroos naast het Freshfields kantoor op de Strawinskylaan 10. Vergeet je telefoon met internet, en koptelefoon niet mee te nemen voor de wandeling. De downloadlink van de op-locatie-Zuidas-Podcast zal te vinden zijn op: www.emmakroos.nl en www.nadjavanderweide.com. Gelieve deze voor aankomst op uw telefoon te downloaden of het bestand via deze link te streamen, en/of aan te geven dat u graag gebruik maakt van onze (enkele) audiospelers op locatie als u geen smartphone tot uw beschikking heeft.

wie: 
Regisseurs: Nadja van der Weide en Sara de Monchy
Muziek: Alex Köppel
Met dank aan: Emma Kroos, Edward Keeks, Connor, Job en Dries


Trailer Apophenia group exhibition november 2016 at Nieuw Dakota