Nadja van der Weide

Het Vertragingsdocument

https://soundcloud.com/user-585153785/het-vertragingsdocument-op-locatie-zuidas

 

Nadja van der Weide en Sara de Monchy (documentair theatermakers) zijn geboren en getogen in Amsterdam. Samen hebben ze de Op-Locatie-Zuidas-Podcast gemaakt, met de titel: Het Vertragingsdocument. De podcast is ontwikkeld als performatieve reactie op “De Dag Dat Ik Je Vond”.

 

Op-Locatie-Zuidas-Podcast

Het Vertragingsdocument

Vandaag wil ik je iets vertellen. Het leek zo'n doodnormale dag: ik had de Noord-Zuid lijn genomen vanaf de Pijp, waar ik woon. En stapte over op Zuid. Wat ik zo vaak doe. Naar Den Haag, of Schiphol. Vijf minuten overstaptijd had ik. Tenminste, dat was de bedoeling.

Tot ik vertraging had.

Alles lag op z’n gat.

En toen begon het.

 

Praktische informatie:

Op 1 maart om 18:00 uur zullen we samen de aflevering 1 van de Op-Locatie-Zuidas-Podcast - Het vertragingsdocument met u wandelen. Vertrekpunt: sculptuur van Emma Kroos naast het Freshfields kantoor op de Strawinskylaan 10. Vergeet je telefoon met internet, en koptelefoon niet mee te nemen voor de wandeling. De downloadlink van de op-locatie-Zuidas-Podcast zal te vinden zijn op: www.emmakroos.nl en www.nadjavanderweide.com. Gelieve deze voor aankomst op uw telefoon te downloaden of het bestand via deze link te streamen, en/of aan te geven dat u graag gebruik maakt van onze (enkele) audiospelers op locatie als u geen smartphone tot uw beschikking heeft.

 

wie:

Regisseurs: Nadja van der Weide en Sara de Monchy

Muziek: Alex Köppel

 

Met dank aan: Emma Kroos, Edward Keeks, Connor, Job en Dries